Expositie van twee zussen

Gepubliceerd op 5 mei 2023 om 11:00

Kom en bewonder de prachtige kunstwerken van de zussen Marga en Jacqueline tijdens hun expositie in Numansdorp van 8 mei tot 8 juli. Laat je meevoeren door hun creatieve geest en ontdek de natuur en schoonheid in hun kunst. Mis deze unieke kans niet en breng een bezoek aan deze tentoonstelling.

Marga Niederer van Huizen en haar zus Jacqueline van Os van Huizen delen een passie voor kunst, maar hebben hun eigen specialiteit. Marga is een kleikunstenaar die klei uit de natuur gebruikt om unieke en visueel verbluffende kunstwerken te maken. Haar werk is geïnspireerd door Ernst Haeckle, een bioloog , filosoof en illustrator uit de 19 e eeuw.

Jacqueline is een veelzijdig tekenaar en schilder met ervaring in diverse technieken, waaronder potlood, waterverf, acrylverf en olieverf. Ze schildert diverse onderwerpen , met name figuratief werk, zoals bewegende kinderen en emoties van sporters. Tijdens de tentoonstelling van de zussen kun je genieten van het prachtige keramiek van Marga en veelzijdige schilderwerk van Jacqueline.

Contactgegevens: www.marganiederervanhuizen.nl en instagram-account, vanosvanhuizen.

Informatie openingstijden van Het-Numans-Dorps-Huis: 0186 685729

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.