Webshop

Uitverkocht

Mozaïek ochtend 6 maart

€ 15,00
Uitverkocht

Mozaïek ochtend 6 maart

€ 15,00

We bieden graag voor ieder wat wils aan en daarom dit keer een creatieve ochtend.

Mozaieken op woensdagochtend 6 maart om 09:30 uur.

Vergeet niet uw hamer, nijptang en oude theedoek.

Ontzettend gezellige reggae avond op 9 maart om 20:00 uur

Nine Miles, een Reggaeformatie uit Barendrecht en omstreken is in 2021 opgericht. In die zomer zijn ervaren en beginnende muzikanten met een grote liefde voor de muziek van Bob Marley een coverband begonnen; Lloyd zang en gitaar, Hans zang en percussie, Vinod toetsen, Stephan gitaar, Bryan bas en Ron drums. Er zijn zelfs backings Lia en Claudia, geheel in de stijl van Bob met zijn I Threes. Onder het motto 'Music is an international language and has the power to bring people together’ brengen zij een aantal Marley-klassiekers ten gehore.

Cult. film matinee

van 15:00 uur tot 17:30 uur.

Gezellige middag met film en soep.

Neem uw eigen soepkom mee!

Ray Unlimited, is het nieuwe concertprogramma van Carmen Gomes Inc. Het is een perfecte melange van swingende jazz met een bluesy randje en verfijnde liedjes die je raken.

De mooiste songs in een nieuwe setting van Ray Charles. Een boeiend concert met verbindende verhalen over deze grote jazzartiest en zijn inspirerende leven gegeven door Carmen Gomes Inc.: drie heren en een dame die hun sporen verdiend hebben in de jazz scene.

Volgens JazzBulletin: “Een buitengewoon transparant spelende droomband met Carmen Gomes, gitarist Folker Tettero, bassist Peter Bjornild en drummer Bert Kamsteeg”.


Carmen Gomes won het Nederlands Jazz Vocalisten Concours en de “Singer of the Year Award” bij het Concours van het Breda Jazz Festival, dat werd gewonnen door haar band. Ze maakte opnames met het Metropole Orkest, speelde op het North Sea Jazz Festival, het Yokohama Jazz Festival in Japan, Copenhagen Jazzfestival en trad o.a. op met Louis van Dijk en Eric Vloeimans, Rob de Nijs, Angela Groothuizen en het Goede Doel. Carmen Gomes Inc. heeft diverse theater tournees gemaakt en 12 albums uitgebracht.

Knutselmiddag met het thema PASEN 

Kom je ook iets leuks knutselen? Dan ben je van harte welkom van 14:00 uur tot 15:30 uur.

Meld je snel aan

Kom jij ook dansen?

Let op 2 groepen:
Groep 5, 6, 7 en 8, van 19.00 tot 20.30 uur
12 t/m 16 jaar Van 21.00 tot 22.30 uur

 

Aanvang 20.00 uur, zaal open 19.30
Comedytunes Comedynights  want er valt nooit genoeg te lachen!

Een avond genieten van  een flink dosis humor, door ontspannen op een stoel te zitten!

Op een Comedytunes comedynight zie je altijd drie van de beste comedians van Nederland en een MC die de avond aan elkaar praat. De comedians vertellen in hoog tempo de meest absurde en hilarische verhalen. Je zult merken dat je begin te ontspannen, lachen  en dat  stresshormonen verdwijnen. Door de maffe verhalen van comedians  maak je automatisch endorfine en gelukshormonen aan.  Na een avondje Comedytunes Comedynights  zul je merken dat je weer buiten  staat met een fris en energiek  gevoel.

Gun jezelf die volle tank endorfine en dat frisse en energieke  gevoel. Koop tickets voor de comedytunes comedynight.

Klaas Prins.

Met zijn energieke humor en absurde wendingen verrast Klaas Prins zijn publiek. Hij is ontwapenend, muzikaal en verhalend, maar blijft altijd onvoorspelbaar. Klaas stond in 2016 in de finale van het Amsterdams Studenten Cabaret Festival en hij won de publieksprijs op het Leeuwarder Cabaret Festival. Verder heeft Klaas aan verschillende televisieprogramma’s gewerkt (First Dates, Beste Kijkers en Ranking the Stars), was hij te zien in Hufterproef (NPO3) en was hij de vaste presentator van Humor TV.

Ronald Smink

Oprichter van Comedytunes Ronald Smink is op het podium een levend stripfiguur die volledig out of the box denkt. Een show van Smink is een energieke ervaring waarbij het publiek wordt bestookt met bizarre fantasieën over bevers op de snelweg, Fortuna Sittard, en de waanzin van kinderen krijgen. Een extreem grappige achtbaan waar geen einde aan lijkt te komen dus. Ronald heeft het Groninger Studenten Cabaret Festival gewonnen, op Lowlands gespeeld en met meerdere avondvullende cabaretprogramma’s door Nederland getoerd. Ronald Smink is de absolute top van comedy, dus!

Tim Hartog

Op jonge leeftijd wist Tim Hartog (16 december 1986, Rotterdam) al dat hij cabaretier wilde worden. Na eerst een carrière als paleontoloog te ambiëren en het een tijdje als gitarist geprobeerd te hebben gaf het vermogen te praten voor grote groepent de doorslag. Dat en het feit dat hij niet heel veel anders kon. Na vier jaar op de Koningstheateracademie in ‘s-Hertogenbosch studeert Tim af in 2010 met zijn afstudeervoorstelling. In datzelfde jaar doet hij nog mee met Cameretten en bereikt de halve finale. Vanaf 2012 is hij de vaste MC van de Stand-Up Club, een maandelijks terugkerende comedyavond in Theater Walhalla Kantine, in Rotterdam. Momenteel is Tim een van de vaste gezichten van Club Haug in Rotterdam. Op TikTok is Tim een hit wat resulteerde in twee keer een uitverkocht Oude Luxor in Rotterdam voor zijn solo show. Komt langs en ontdek deze grappige Rotterdammert

Wina Ricardo

Comédienne Wina Ricardo is klein en oogt onschuldig, maar niets is minder waar. Met haar Caribische temperament, snelle grappen, grote bewegingen en de nodige zelfspot maakt ze het publiek aan het lachen. In oktober 2021 had ze de eindshow van haar comedy cursus en een paar weken later won ze gelijk de persoonlijkheidsprijs van 'Let's Make Comedy'. Ze komt pas kijken, maar maakt nu al een grote indruk. Verwacht een show vol kleine thema's, grote thema's en actualiteiten.

 

De Gelderse band Boanna Boyne ontstond in 2018, toen enkele muzikanten elkaar vonden bij het maken van traditionele Ierse folkmuziek. Al vanaf dat eerste begin speelt de band behalve traditionals ook eigen repertoire. Waar de meeste mensen Ierland vooral kennen van de pubs en groene heuvels heeft het land ook een rijkdom aan verhalen en mystieke plekken. De band laat zich hierdoor inspireren en probeert met zijn muziek een stukje van die Ierse passie over te brengen. Liedjes over de Ierse godin van de winter of een zwarte spookkat komen zoal voorbij. En dat is slechts een tipje van de sluier. 

 

In november 2022 heeft Boanna Boyne zijn debuutalbum uitgebracht. Nu is het tijd om deze Keltische folklore folkmuziek verder te verspreiden en dat tijdens de folkavond in Numansdorp.

 

Laat de muziek en het verhaal samen komen en kom met ons wegdromen!

 

 

Lekker vrij knutselen zonder thema.

Laat je creativiteit de vrije loop en maak jou eigen kunstwerk!

Je bent van harte welkom van 14:00 - 15:30 uur

Wilt u genieten van een mooi, spannend of vrolijk verhaal, kom dan luisteren op 19 april. Leden van de Verhalenkaravaan zullen u verwennen met verhalen die zomaar waar gebeurd kunnen zijn.

Lentefair tafel huren per meter. 

€10,- per meter
Meer meters? Selecteer dan het gewenste aantal meters.

Regels:
Opbouwen vanaf 09:00 uur 10:00 ur start de markt voor bezoek.
U wordt geacht te bijven tot 4 uur en daarna af te bouwen
Er is een kleine versnapering te verkrijgen. Denk daarbij aan een broodje kaas/kroket en wat te drinken.
Eigen consumptie meebrengen is toegestaan.

MOTWAT - 21 april

€ 7,50

MOTWAT - 21 april

€ 7,50

Concert op de zondagmiddag met vrolijke aanstekelijke
Nederlandstalige Pop met een stevige bluessound. Met humor en enthousiasme vermaken we al 10 jaar ons publiek.

Zaal open: 13:30 uur
Start: 14:00 uur

Zondagochtend concert door trio stuarda

Classics in new light. 

WALDIN ROES Sopraan Waldin Roes is afgestudeerd aan het Rotterdams conservatorium met als hoofdvak viool. Terwijl zij als orkestmusicus veel ervaring opdeed, volgde zij haar zangstudie bij Cristina Deutekom. Hierna nam zij deel aan The International Holland Music Sessions te Bergen en volgde masterclasses bij Henk Smit en Roberta Alexander. Door de jaren heen heeft Waldin als gastsoliste de meeste gangbare hoofdrollen in operettes vervuld

en heeft tevens mogen soleren in een keur aan opera’s en oratoria. Zij verwierf bekendheid door haar medewerking aan de t.v.-en theaterproductie Scherzo van Mini en Maxi, als zangeres, violiste en danseres en door de succesvolle serie Zondagochtendconcerten in De Doelen te Rotterdam als gastsopraan en presentatrice.
Website: http://www.waldinroes.nl/

WIM WARMAN Wim Warman studeerde aan het Rotterdams Conservatorium en behaalde daar in 1993 het diploma Uitvoerend Musicus. Vervolgens was hij een vijftal jaren de pianist
van het wereldberoemde tango orkest ‘Sexteto Canyengue’, opgericht door Leo Vervelde en Carel Kraayenhof. Met dit orkest tourde hij de wereld rond. Wim speelde daarna met diverse
groepen en projecten en werkte ondertussen aan een nieuwe eigen stijl, een mix van jazz, latin, fusion en Argentijnse Tango, waarbij ook een knipoog naar klassiek wordt gegeven. Hij is docent aan het Rotterdams Conservatorium (CODARTS) voor de vakgroep Argentijnse Tango . Hij bracht diverse CD’s uit, onder meer als solo pianist, met de groep Tocar en met TangoZZs&More.
Website: http://wimwarman.info/

RUUD BERGAMIN Ruud Bergamin is saxofonist, componist, dirigent en docent. Studeerde aan het Rotterdams Conservatorium schoolmuziek, naast een betrekking als universitair docent rechtsgeleerdheid. Hij maakt onder meer deel uit van de ensembles: Cruise Control, Rotterdam Jazz Lab, TangoZZs&More. Maandelijks verzorgt hij concerten in “Wilskracht” (Rotterdam Alexander), met diverse formaties en in Kralingen, met Cruise Control en Rotterdam Jazz Lab. Daarnaast optredens op diverse andere locaties. Zijn educatieve activiteiten betreffen onder meer: Weekend- en zomerworkshops voor jazzmusici; luistercursussen jazz en lezingen over jazzonderwerpen (onder meer aan de Volksuniversiteit Rotterdam); bandcoaching en bigband directie; saxofoonles. Op muziekgebied publiceerde
hij: Basistheorie Jazz Improvisatie (Bergajazz, v.a. 1985) Jazztermen van A tot Z (Bergajazz 2012) Website: http://www.ruudbergamin.info/

 

Knutselmiddag met het thema: Moederdag

We gaan houten harten versieren met verf of servetten

Je bent welkom van 14:00 uur tot 15:30

Retourbeleid

  • Aangekochte tickets kunnen niet worden geretourneerd.
  • Jouw bestelling niet ontvangen, neem dan contact met ons op. 
  • Klopt je bestelling niet? Dit lossen we zo snel mogelijk voor je op! Neem contact op met websitenumansdorpshuis@gmail.com en vermeld hier duidelijk jouw naam, en de tickets waar het om gaat.