Myrasoul

Miranda Mol- Havik – Myrasoul

Wat leuk dat je mijzelf en mijn praktijk op deze site mag voorstellen.

Ik ben Miranda, 47 jaar en al bijna 30 jaar werkzaam in de zorg. Privé ben ik getrouwd met Piet, hebben we een dochter van 16 en 2 katten. Wij wonen in Strijen, maar aangezien mijn moeder van Numansdorp komt, heb ik daar nog steeds een band mee.

Naast mijn werk in de zorg geef ik sinds 5 jaar Access Bars behandelingen en sinds 3 jaar energetische healingen. Dit is iets wat langzaamaan op mijn pad is gekomen en zich nog steeds verder ontwikkeld. Begin dit jaar heb ik besloten dit meer vorm te geven en ben ik op zoek gegaan naar een passende ruimte. Na een korte tussenstop in het gemeentehuis van Strijen ben ik nu verhuisd naar de ruimte in het Numansdorpshuis.

Mijn praktijk heet Myrasoul. Myra is natuurlijk een verwijzing naar mijn naam, maar het is ook een ster. Deze ster is een beetje magisch, soms is hij wel zichtbaar, soms niet. Soul staat voor de verbinding met de ziel, waar ik veel mee werk.

In grove lijnen zijn er dus eigenlijk twee dingen waarvoor je bij mij terecht kunt.

De Access Bars® werkt met drukpunten op het hoofd. Door de energie aan te zetten en te laten stromen, komt er ruimte in je hoofd.

Ik vergelijk het altijd met een ladekast met allemaal laatjes. Gedurende de jaren komt er steeds meer troep in die je niet nodig hebt, bonnetjes, prulletjes. Tot je die weer eens even opruimt en kijk eens wat een ruimte!

Door de Access Bars gebeurd dat eigenlijk ook in je hoofd. Alles wat je niet meer nodig hebt aan overtuigingen, gedachten en ideeën ruim je op. Met als resultaat een opgeruimd en leeg hoofd. Nou, dan duurt het wel weer even voor je laatjes vol zijn.

Tijdens een behandeling lig je gewoon op een behandeltafel, relaxed onder een deken.
Het enige waar ik je aan hoef te raken zijn de 32 punten op je hoofd.
Het enige wat jij hoeft te doen is genieten…
Je kunt gewoon blijven praten, bewegen en alles doen waar je behoefte aan hebt. Je mag ook in slaap vallen tot ik je wakker maak. Voor de werking van de Bars maakt dat niet uit.

Een behandeling duurt ongeveer 5 kwartier. Bij kinderen is dat korter. Na afloop voel je je alsof je uit een diepe slaap komt en vaak merk je meteen al dat je ruimte in je hoofd hebt, of dat het anders/lichter aanvoelt. Wat mensen ervaren tijdens de Bars is erg verschillend, per mens en per keer. Laat je verrassen!

Een healing werkt steeds weer anders, omdat de oorzaak bij iedereen anders is.  Gemiddeld duurt de daadwerkelijke healing ongeveer een half uur

Na eerst kennisgemaakt te hebben ga je ontspannen liggen op de behandeltafel met een dekentje. Tijdens de healing werk ik alleen in de energie, ik raak je lichaam dus niet aan. In de praktijkruimte staan een aantal edelstenen die ik er soms bij pak voor ondersteuning van het proces.
Tijdens de healing kun je ontspannen blijven liggen. Geniet van wat er gebeurd en voel wat er veranderd.

Blokkades of plaatsen waar de energie niet stroomt hebben vaak een oorzaak, zeker als de klacht er al lang is. Dan is het belangrijk om niet alleen op te ruimen, maar ook helder te krijgen waar het vandaan kwam. Wat is de boodschap van de blokkade? Zodat je er in je eigen proces mee verder kunt.

Na afloop is er tijd om even bij te komen en ervaringen uit te delen. Het is belangrijk te begrijpen wat er gebeurd is en wat de boodschap voor je is. Reken qua tijd al met al anderhalf uur.

Met wat voor vragen komen mensen?

Vaak komen mensen met een duidelijke vraag. Een klacht die al langere tijd speelt en waar niet altijd een antwoord voor gevonden is. Soms ook het gevoel dat het ergens gewoon niet lekker stroomt, een lichaamsgedeelte dat koud blijft of hard voelt. Soms ook een letterlijke blokkade voelen.
Ook komen er regelmatig kinderen op mijn pad. Kinderen met angsten die niet uit te leggen zijn, of die al jaren niet goed kunnen slapen of nachtmerries/angsten hebben. Per persoon kijken we naar wat iemand fijn vind, nodig heeft en wat past.

Mocht je vragen hebben, bel of mail me gerust.

Ik ben bereikbaar op info@myrasoul.nl of 06-29255892.

Voor meer info kun je ook kijken op mijn website www.myrasoul.nl

Hartelijke groet,

Miranda