Bridgeclub BC 88

Wij willen ons graag even voorstellen, wij zijn Elly Vergouwe en Paulien van den Heuvel uit Zuid-Beijerland van de bridgeclub BC 88. Met z’n tweeën runnen we deze club vanaf 2009 met de laatste jaren als steun en toeverlaat Loes Talboom uit Numansdorp. Het meest belangrijk zijn natuurlijk onze trouwe leden die het voor ons mogelijk hebben gemaakt uit te groeien tot een Hoekschewaards brede bridgeclub met nu 44 leden.

Dit voorjaar zijn we in overleg gegaan met de Stichting Dorpshuis Numansdorp voor een bridge locatie in het nieuwe Dorpshuis. Na een buitengewoon prettige overlegsfeer met het Stichtingsbestuur en onze tussenpersoon de heer Reedijk als nieuwe beheerder zijn we per september a.s. de trotse huurder van de prachtige raadszaal van dit mooie dorpshuis.
Met voor een bridgeclub prima afgestemde inrichting hebben we nu de fijne omgeving voor vele middagen bridgeplezier voor onze leden.

Wij willen dan ook namens onze leden de initiatiefnemers en het Stichtingsbestuur complimenteren  met het realiseren van dit mooie multifunctionele Dorpshuis.
Voor ons betekent het dat u ons in staat stelt ook in de toekomst onze club  voort te zetten en uit te breiden met nieuwe leden.

Nieuwe leden hartelijk welkom bij BC88, wij bridgen op donderdagmiddag om de 14 dagen. We beginnen op 15 september a.s.
Even aanmelden met een telefoontje naar:

Elly Vergouwe                   - Telefoonnr. 06 1525 3326

Paulien van den Heuvel   -      “     “       06 2893 4393